keskiviikko 1. helmikuuta 2017

October 2016, just before first snow, FAIRYTALE


Just before the first snow entry, I wanted to do something for my flowerbeds. The flowers were dead, and there was nothing beautiful to see. I bought some autumn flowers, and plant them, also there was a growing number of white flowers in summer, they withstood the frost. It became  quite a beautiful bench, but I wanted something more. Then I saw on blogs that someone, was it you Sara, had made a beautiful bird feeder house. Thus, making the cottage. It became a beautiful little house. My imagination made a leap - yes, it's a
 FAITYTALE-COTTACE.

Juuri ennen ensimmäisiä lumia halusin tehdä jotakin kukkapenkeilleni. Kukat olivat kuolleet ja eikä niissä ollut mitään kaunista nähtävää. Ostin muutamia syyskukkia ja istutin ne ja penkissä oli useita kesällä kasvaneita valkoisia kukkia, säästyneet pakkaselta. Siitä tuli melko kaunis penkki, mutta halusin jotakin enemmän. Sitten näin blogeilla että joku, olitko se sinä Sara, oli tehnyt linnun syöttöautomaatin, pienen mökin. Joten, mökkiä tekemään. Siitä tuli sievä pieni mökki. Mielikuvitukseni teki loikan - kyllä, se on
SATUMÖKKI.


 The cottage is located on a cliff, steps from the open gate to the cottage are on a slope, on the right side of the steps is high safety fence, And those white balls on top of the fence are the lights.


Mökki sijaitsee kalliolla, askelmat portilta mökille ovat rinteessä, niiden oikealla puolella on turva-aita. Ja nuo valkeat pallot aidan päällä ovat valoja.


This is a decorative chapel, the lights inside.

Tämä on koristekappeli. Valot sisällä.


It was late autumn and it was a foregone conclusion that the winter will come soon. After a few days it snowed. Snow covered this beautiful fairy land. Now it hibernate.
 Does it never awake?

Oli myöhäinen syksy ja selviö, että talvi tulee pian. Muutamien päivien kuluttua satoi lunta, se peitti tämän kauniin satumaan. Nyt se nukkuu talviunta.
Herääkö se koskaan?

15 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis mökki ja sen ympäristö,oikea satumaa tosiaankin. Olet kyllä tosi taitava:) ja tottahan toki tuo herää sitten taas keväällä.,

  VastaaPoista
 2. Minä olen muuttunut lapseksi jälleen.

  VastaaPoista
 3. Oi miten uskomattoman hieno keijukaisten mökki ja sen puutarha! Kuvatkin ovat upeita, varsinkin tuo ensimmäinen on täynnä tunnelmaa.

  Meillä on Tokmannilta ostettu punavalkoinen mökki lintulautana. Olin tosi iloinen kun löysin sen, taisi olla vanhempaa valikoimaa. Talven jälkeen kyllä joudumme sitä korjailemaan, koska oravat taitavat sekä raapia että jyrsiä sitä. Argh! :)

  Valoisaa helmikuuta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiukan pimeitä nuo kuvat tuonblogini tumman sävyn kanssa. Täytyy etsiä jotakin kirkkaampaa.

   Poista
 4. Talo Kaunis, Kaunis lokakuussa, ja MYÖS lunta. On Hyvä ajatella Kuin lapsia. Las Hadas herätä Keväällä Kylli.
  Besos.

  VastaaPoista
 5. You are impatient for spring as well I see. I have several fairy gardens and pack them all away for winter but yours is delightful covered in snow - a magical winter fairy land.
  Happy February!

  VastaaPoista
 6. Voi ihmettä mikä valaistu satumaailma ! Voi oikein kuvitella pieniä tonttuja ja menninkäisiä tuonne hyörimään. Ja miten kaunis lumikuorrutteisena 💕Mestariteos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun en kerinnyt nauttia siitä ennen lumen tuloa, mutta ehkä ensi kesänä tai syksynä.

   Poista
 7. The little scene is lovely without snow, but magical once the snow fell. Spring will come...we must be patient.

  VastaaPoista
 8. I'm so impatient. Is spring going to come ever!!

  VastaaPoista
 9. Ihan oikea satumaa <3
  Voi miten tuolla saa mielikuvitus siivet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielikuvituksen siivet ovat jälleen lumen peitossa. TUISKUTTAA. Pitääköhän lainata punttisalilta hokemaa--jaksaa, jaksaa...

   Poista
 10. This fairy land is magical! I think the little fairies are just sitting at the stove making plans for spring in the snow covered little house. They wait impatiently for spring, like us. And it will finally come. :-)
  Have a lovely weekend!

  VastaaPoista