keskiviikko 11. tammikuuta 2017

I have been thinking

 
Ninth january 2017 was my 77-year birthday. At last, I realize I am an old woman. I am a great-grandmother, so I have to be old. It is said that as you get older you will be wise. So - I start getting old, wise and honest. Often, I'm trying to be something other than what I am. If I tell you the truth, I am a very ordinary woman. I have indeed many skills, but I'm too lazy to carry them out. Sometimes this and that. I have no formal education. I say, I have learned things in life. So, no longer hiding, no half-truths. Here comes Kyllimarjaana just as herself..

  Sitäpaitsi, tämä englanniksi kirjoittaminen on ajoittain hyvin vaikeaa, sillä kielitaitoni taitaa olla melko puutteelinen . Minähän opin englantia asuessamme Canadassa siirtolaisina liki viisikymmentä vuotta sitten. Joten tämä kielitaito ei kovin hyvä ole, mutta sinnikkäästi ( siinä en ole laiska) yritän ylläpitää sitä. Rehellisyyden nimissä on kerrottava, että olen itserakas melkoisessa määrin. Kun kielitaitoani ja oppimistani kehuttiin opin enemmän kuin itse uskoinkaan. Myönteinen palaute on niin tärkeää. Ja ulkonäöstä sanoisin, että se mitä on, on Luojan armosta. Ei ole tullut ylipainoa, eikä ryppyjä älyttömästi. Hyviä kameroita nykyisin.

11 kommenttia:

 1. WOW I cannot believe that you are 77 yrs young you certainly do not look it and you are definitely not old, lol, it was wonderful to see you had visited my blog and left me a comment, I appreciate it very much, I hope we can visit each other again soon.
  hugs
  lorraine x

  VastaaPoista
 2. En yleensä kommentoi kenenkään ulkonäköä, mutta olisipa upeaa näyttää 77-vuotiaana yhtä hyvältä kuin sinä ja saada aikaan yhtä paljon. ♥

  VastaaPoista
 3. Nuorelta ja nuorekkalta näytät. Sara ennätti taas edelleni, heh. Hän on aikanaan löytänyt minut täältä sinun blogistasi ja siitä saat extrasti sympatiaa ja lisäpisteitä 😀

  Olen samaa mieltä myönteisen palautteen tärkeydestä !

  Bloggailemisiin 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään palautteista, varsinkin myönteisistä. Tosin olen vanhan ajan kasvatuksen saanut ja silloin opetettiin, että ei saa leuhottaa, aina palautetta saatuani ajattelen , olikohan se kohteliaisuus va mikä. Kasvamista on tämä elämä alusta loppuun.

   Poista
 4. Onnittelut syntymäpäiväsi johdosta Kyllimarjaana,ja kuvassa et kyllä näytä ikäiseltäsi,vaan kauniilta ,tyylikkäältä ja nuorekkaalta:)

  VastaaPoista
 5. You look fantastic! I would have never guessed your age. Being a life-long learner means that you don't need formal education because the habit of learning is in you. That's a wonderful thing! Welcome back to blogging.

  VastaaPoista
 6. i wanna be like you when i grow up! you get more and more beautiful and the best of you is yet to come!

  so glad to see you.

  hugs :)

  VastaaPoista
 7. I am visiting from Sara's 'My Woodland Garden' whom I consider a special blogging sister. She thinks highly of you and so I wanted to visit and must say you look wonderful in the photo and really, age is only a number - it's how we feel and continue to live life to the fullest that counts. Next month I become an official senior citizen of 65 and know there is still lots of good things to come.
  Belated birthday wishes from Ontario, Canada.

  VastaaPoista
 8. Hei Kyllimarjaana. Sara suosittelee blogin ja olen täällä.
  Mukava nähdä sinuakin, ei ole ikää meillä on, jos tuntuu hyvältä. Ja innokas jatkossakin tehdä asioita, jotka ovat tärkeitä.
  On runo Jose Saramago "Se, kuinka vanha olen", joka on kaunis ja sanoo monia totuuksia niin hyvä olo vuosien varrella meillä on ja tuntea.
  Olen 65 vuotias, pyörällä, löytää luonto ja matkustaminen ovat lempiharrastuksestani
  Olen iloinen, että olet niin hyvin.
  Besos desde Béjar. Salamanca. España

  VastaaPoista
 9. Unohdin😊Hyvää syntymäpäivää💗Fe 🎉 Li 🍰 Ci 🎈Da 🍸 Des 😘
  Besos.

  VastaaPoista