maanantai 9. tammikuuta 2017

December 2016

10 kommenttia:

 1. Oi, miten hienoja!! Kortteja tai tauluja... seinälle ripustaisin.
  Onnellista uutta vuotta! ♥

  VastaaPoista
 2. Söötit raikkaan rapeat kuvat; tosiaan korttimaiset tai taulujen tapaiset, kuten Sara tuossa toteaa. Hauska nähdä sinun postauksesi pitkästä aikaa 🌲🐿💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa yllätys kun kommentoitte. Minä en käsitä, mikä minuun on mennyt, kun ei tule postattua mitää tänne. Ei kai se vaan ole vanhuutta?? Ei tunnut yhtään siltä. Tänää on 77-vuotis syntymäpäiväni, että ei olisi ehme vaikka se sitä olisikin.

   Poista
 3. What a beautiful place you live in. The snow makes it all seem magical.

  VastaaPoista
 4. Lorrie Hey, I love the comment, thank you. It's been a long time since the last time I was here. Now it has to change. How are you? I feel fine and everything is the same.

  VastaaPoista
 5. Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut siis!
  Toivottavasti innostut taas postaamaan upeita kuviasi. Sinulle aiheet voivat olla vanhoja, mutta meille muille eivät. :)
  Et ehkä uskoisi miten paljon minä vietän aikaa kotona, ihan perukassa. Ei täällä paljon tapahdu, mutta luonnon ihmeissä riittää ihastelemista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kuvittelen, että kukaan muu ei ole omassa perukassaan niin perusteellisesti kuin minä. Jonkinlainen vähättely ja sen sellainen on tullut kuvaan . Omassa mielessäni kuvittelen toistavani aina vaan samoja asioita. Sinä et varmaankaan tiedä, miten paljon sinun vastauksesi ja uudet vinkit ovat merkinneet minulle. Nyt tässä syntymäpäiväni aikana rupesin miettimään tätä kaikkea, esim. tarvetta tehdä jotakin tällaista. Facebook jotenkin on vienyt tarmoani siinä suhteessa. Siellä on niin helppoa tulla huomatuksi ja saada tykkäyksiä. Mutta sieltä puuttuu jotakin. Siksi minulla on nyt tarkoitus olla blogeilla enemmän.

   Poista
 6. Precious! Kuvia. Espanja on MYÖS lunta Paljon pohjoisessa.
  Hyvä 2017 💗 Feliz año nuevo Kylli.
  Besos.

  VastaaPoista