sunnuntai 15. syyskuuta 2019

Pihakoriste--my cellar




Hey friends. For a long time here. Here is a picture of my cellar this summer. The flowers are more beautiful than ever. September 15th and still blooming. The sweet summer has turned into autumn, with wonderful memories left.

Hei ystävät. Pitkästä aikaa täällä. Tässä on kuva minun kellari tältä kesältä. Kukat ovat upeampia kuin milloinkaan. viidestoista syyskuuta ja yhä kukkivat. Suloinen kesä on kääntynyt syksyksi, ihanat muistot jäljellä.   

10 kommenttia:

  1. Onpa kiva nähdä täällä postaus pitkästä aikaa Kyllimarjaana:)Voi miten kaunis on tuo kellarisi edusta. Oikein hyvää syksyä sinulle.

    VastaaPoista
  2. Jael tuossa jo kirjoitti juuri ne asiat, jotka minäkin halusin sanoa. :)
    Ihanaa nähdä sinua taas!

    VastaaPoista
  3. No mutta, kas kun huomasitte!!Minulla ei ole ollut uutta postattavaa, joten olen piilotellut täällä. Hyvässä kunnossa olen edelleen, vaikka kahdeksan kymppiä lähenee kovaa vauhtia.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi tänään! Toivottavasti innostut taas bloggaamaan ja postaamaan tunnelmallisia kuviasi!
    Virkistäisikö jokin uudistus blogissasi? Minusta olisi esimerkiksi hienoa nähdä kuviasi hieman isompina. Tuossa ylläolevassa kuvassa esimerkiksi on niin paljon kauniita yksityiskohtia, että kuva isompana olisi vielä upeampi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muistanut ajatella kuvia suurempana. Tämä minun blogimalli on jotenkin rajallinen. Jos suurentaa liikaa, kuva menee yli "reunojen". olisi varmaan hyvä opetella jotakin uutta.

      Poista
    2. Tuo koko näyttää oikein hyvältä! 😊

      Poista
  5. Your cellar door looks magical with the stones and flowers all around!

    VastaaPoista